Sitrussalat med grønne linser, spinatpesto og pistasjdukkah

Løft salaten din til nye høyder med friske smaker av appelsin og grapefrukt. Servers med en dukkah av hakkede nøtter og krydder som gir både god smak og ekstra crunch.

  • Tilberedningstid
    30 minutter

Ingredienser

Linsesalat

  • 4 dl GoGreen Grønne Linser (tørkede)
  • 60 g strimlet mangold
  • 2 avokado
  • 2 deler parmesan
  • 75 g fersk spinat
  • 1,5 dl olivenolje
  • 1 dl pinjekjerner
  • 1 ts salt

Pistasj Dukkah

  • 1 kopp pistasjnøtter
  • 4 ss GoGreen sesamfrø
  • 3 ts korianderfrø
  • 3 ts tørket mynte
  • 3 ts fennikelfrø
  • 2 ts spisskummen frø
  • 2 ts spisskummen
  • 2 ts havsalt

Slik tilbereder du oppskriften

  1. Skyll linsene og stek dem der etter på svak varme under lokk i ca 25 minutter. Hell av vannet.
  2. Skrell appelsinene og grapefrukten og del båtene i biter. Skjær avokado i tynne skiver.
  3. Bland parmesan, spinat, olivenolje, pinjekjerner og salt til en grovhakket konsistens.
  4. Server linsene sammen med strimlet mangold, sitrusfrukt, avokado og pesto.
  5. Pistasjdukkah: Hakk nøtter og krydder. Blandes i, og drysses på toppen av, salaten - Enkelt og velsmakende!