Vårt mål har siden starten vært å revolusjonere grønn matlaging. Fos oss handler ikke grønn mat om at alt skal være vegetarisk, men vi vil gjøre det enklere, morsommere og mer smakfullt å spise grønn mat. Vi vil at alle skal vite hvor godt og enkelt det er å bruke våre frø, bønner, linser og grønnsaker i den daglige matlagingen.

Våre hjertespørsmål

svenska-bonor-puff1.png

Vårt bærekraftsarbeid

Vi på GoGreen ønsker det beste fra verdens kjøkken samtidig som vi tar ansvar for miljøet. Vi var først med å lansere bønner, erter og linser på tetra, et miljøvennlig alternativ til den gamle hermetikkboksen. Etterhvert har vi utvidet vårt sortiment med økologiske bønner, erter, mais og hakkede tomaer. Bedre for deg - og bedre for miljøet.

Våre produkter
veggie-translate-ping-pong.png

Veggie Translate

Ett første steg mot en grønnere hverdag kan begynne i det små. Bytt ut eller legg noen av våre produkter i mat du allerede liker og begynn med det. Prøv å bytte ut kjøttet med linser eller bønner i din favorittkjøttsaus og gjør den samtidig bedre, sunnere og drøyere. Vi har laget noen inspirasjonsfilmer for deg som vil spise litt grønnere til hverdags.

Finn hverdagsinspirasjon
teaser-lantmannen-logo.png

Om Lantmännen

Lantmännen er et landbrukskooperativ og Nord-Europas ledende innen landbruksmaskiner, maskiner, bioenergi og matvarer. Vi eies av 18 000 svenske bønder, og har 10 000 ansatte med virksomhet i over 20 land og en årlig omsetning på 60 milliarder svenske kroner. Med korn som kjernevirksomhet, forvalter vi ressursene våre i tråd med et bærekraftig landbruk.

Noen av våre mest kjente merkevarer er AXA, Bonjour, Regal, GoGreen, Sopps, FINN CRISP og Schulstad. Vår bedrift er basert på kunnskap og verdier som er oppnådd gjennom generasjoner. Gjennom forskning, utvikling og drift i hele verdikjeden, tar vi sammen ansvar fra jord til bord.

Les mer om Lantmännen