Vårt mål har siden starten vært å revolusjonere grønn matlaging. Fos oss handler ikke grønn mat om at alt skal være vegetarisk, men vi vil gjøre det enklere, morsommere og mer smakfullt å spise grønn mat. Vi vil at alle skal vite hvor godt og enkelt det er å bruke våre frø, bønner, linser og grønnsaker i den daglige matlagingen.

Våre hjertespørsmål

Vårt bærekraftsarbeid

Vi på GoGreen ønsker det beste fra verdens kjøkken samtidig som vi tar ansvar for miljøet. Vi var først med å lansere bønner, erter og linser på tetra, et miljøvennlig alternativ til den gamle hermetikkboksen. Etterhvert har vi utvidet vårt sortiment med økologiske bønner, erter, mais og hakkede tomaer. Bedre for deg - og bedre for miljøet.

Våre produkter

Veggie Translate

Ett første steg mot en grønnere hverdag kan begynne i det små. Bytt ut eller legg noen av våre produkter i mat du allerede liker og begynn med det. Prøv å bytte ut kjøttet med linser eller bønner i din favorittkjøttsaus og gjør den samtidig bedre, sunnere og drøyere. Vi har laget noen inspirasjonsfilmer for deg som vil spise litt grønnere til hverdags.

Finn hverdagsinspirasjon

Om Lantmännen

GoGreen er en del av Lantmännen, et landbrukssamvirke og Nord-Europas ledende aktør innen landbruk, maskin, bioenergi og mat. Vi eies av 20 000 svenske bønder, og har 10 000 ansatte, virksomheter i ett 20-talls land og omsetter for 50 milliarder kroner på årsbasis. Med basis i jordbruket foredler vi jordbrukets ressurser for et levedyktig landbruk.

Noen av våre mest kjente varemerker innen mat er AXA, Regal, Sopps, GoGreen, FINNCRISP og Hatting.

Vi er grunnlagt på kunnskap og verdier som har vært med oss i generasjoner hos våre eiere. Gjennom forskning, utvikling og virkesomhet i hele verdikjeden tar vi sammen ansvar fra jord til bord.

Les mer om Lantmännen