Indisk linsesuppe
Oppskrift på en herlig indisk linsesuppe med en smak av mango chutney, garam masala og ingefær. Perfekt som en rask og god middag.
-
Tilberedningstid15 minutter
-
Antall4 porsjoner
Ingredienser
- 3 dl GoGreen Røde Linser
- 1 stk gul løk
- 2 stk hvitløksbåter
- 4 ts curry
- 2 ss garam masala
- 100 g bladspinat
- 1,5 liter grønnsaksbuljong
- 300 g hakkede tomater
- 1 dl fløte (evt matfløte)
- 0,5 dl presset sitron
- Olje, revet ingefær, mango chutney, salt og pepper etter behov.
Slik tilbereder du oppskriften
- Skrell og hakk løk og hvitløk og fres sammen med litt olje. Tilsett curry, garam masala og bladspinat, la det frese i 1 minutt.
- Tilsett linsene og buljongen. Rør i hakkede tomater, fløte, presset sitron og revet ingefær. Smak til med mango chutney og eventuelt salt og pepper.
- Kok under lokk i ca 15-20 minutter.