Indisk linsesuppe

Oppskrift på en herlig indisk linsesuppe med en smak av mango chutney, garam masala og ingefær. Perfekt som en rask og god middag.

 
  • Tilberedningstid
    15 minutter
  • Antall
    4 porsjoner

Ingredienser

  • 3 dl GoGreen Røde Linser
  • 1 stk gul løk
  • 2 stk hvitløksbåter
  • 4 ts curry
  • 2 ss garam masala
  • 100 g bladspinat
  • 1,5 liter grønnsaksbuljong
  • 300 g GoGreen Hakkede Tomater Økologiske
  • 1 dl fløte (evt matfløte)
  • 0,5 dl presset sitron
  • Olje, revet ingefær, mango chutney, salt og pepper etter behov.

Slik tilbereder du oppskriften

  1. Skrell og hakk løk og hvitløk og fres sammen med litt olje. Tilsett curry, garam masala og bladspinat, la det frese i 1 minutt.
  2. Tilsett linsene og buljongen. Rør i hakkede tomater, fløte, presset sitron og revet ingefær. Smak til med mango chutney og eventuelt salt og pepper.
  3. Kok under lokk i ca 15-20 minutter.