Halloumisalat med bulgur
Herlig salat for alle halloumielskere. Utmerket som buffetrett eller som en rett alene en solrik sommerdag.
-
Tilberedningstid15 minutter
-
Antall4 porsjoner
Ingredienser
- 2 dl GoGreen Bulgur
- 1 terning grønnsaksbuljong
- 3 msk eddik
- 11 soltørkede tomater i olje, samt 3 msk av laken
- 1 dl bladpersille
- 1 pakke GoGreen kikerter økologiske
- 4 msk olje
- 1 pose fersk spinat
- 1 dl svarte oliven
- 1 potte basilikum
- 1 presset hvitløksbåt
- salt, pepper
- 2 pakke halloumi
Slik tilbereder du oppskriften
- Kok buljong sammen med buljongterning og eddik som anvist på forpakningen. Skjær tomatene i små biter og hakk bladpersillen. Skjær basilikum i mindre biter.
- La bulguren kjølne og tilsett kikerter. Bland i resten av ingrediensene i en stor skål. Smak til med salt og vineddik.
- Stek halloumin i noen dråper olivenolje og server sammen med salaten.