Halloumisalat med bulgur

Herlig salat for alle halloumielskere. Utmerket som buffetrett eller som en rett alene en solrik sommerdag.

 
  • Tilberedningstid
    15 minutter
  • Antall
    4 porsjoner

Ingredienser

  • 2 dl GoGreen Bulgur
  • 1 terning grønnsaksbuljong 
  • 3 msk eddik
  • 11 soltørkede tomater i olje, samt 3 msk av laken
  • 1 dl bladpersille
  • 1 pakke GoGreen kikerter økologiske
  • 4 msk olje
  • 1 pose fersk spinat 
  • 1 dl svarte oliven
  • 1 potte basilikum 
  • 1 presset hvitløksbåt 
  • salt, pepper
  • 2 pakke halloumi

Slik tilbereder du oppskriften

  1. Kok buljong sammen med buljongterning og eddik som anvist på forpakningen. Skjær tomatene i små biter og hakk bladpersillen. Skjær basilikum i mindre biter.  
  2. La bulguren kjølne og tilsett kikerter. Bland i resten av ingrediensene i en stor skål. Smak til med salt og vineddik.  
  3. Stek halloumin i noen dråper olivenolje og server sammen med salaten.