Grillet gresskarsalat med quinoa og honningdressing
Lag en lun salat med stekt gresskar, grønnkål og quinoa. Dryss over granateplekjerner og fetaost for å forbedre smaken ytterligere!
-
Tilberedningstid20 minutter
-
Antall4 porsjoner
Ingredienser
- 2 dl GoGreen Quinoa
- 500 g Gresskar, eks. flaskegresskar
- 75 g strimlet grønnkål
- 1 granateple
- 200 g fetaost
- 1 dl olivenolje
- 1-2 ss honning
- 2 ts dijonsennep
- ½ ts salt
- 1 krm pepper
Slik tilbereder du oppskriften
- Skyll quinoa forsiktig i en sil. Kok opp 4 kopper vann og hell i quinoaen, kokes på svak varme under lokk i omtrent 15 minutter.
- Gresskaret skjæres i biter og grilles i en grillpanne. Del granateplet og fjern kjernene (rull gjerne granateplet mot for eksempel kjøkkenbenken for å gjøre kjernene lettere å løsne).
- Rør sammen olivenolje, honning, sennep, salt og pepper til dressingen.
- Bland sammen grønnkål, granateplefrø, smuldret fetaost og grillet gresskar, avslutt med å dryppe litt av honningdressingen over det hele.