Grillet gresskarsalat med quinoa og honningdressing

Lag en lun salat med stekt gresskar, grønnkål og quinoa. Dryss over granateplekjerner og fetaost for å forbedre smaken ytterligere!

  • Tilberedningstid
    20 minutter
  • Antall
    4 porsjoner

Ingredienser

  • 2 dl GoGreen Quinoa
  • 500 g Gresskar, eks. flaskegresskar
  • 75 g strimlet grønnkål
  • 1 granateple
  • 200 g fetaost
  • 1 dl olivenolje
  • 1-2 ss honning
  • 2 ts dijonsennep
  • ½ ts salt
  • 1 krm pepper
 

Slik tilbereder du oppskriften

  1. Skyll quinoa forsiktig i en sil. Kok opp 4 kopper vann og hell i quinoaen, kokes på svak varme under lokk i omtrent 15 minutter.
  2. Gresskaret skjæres i biter og grilles i en grillpanne. Del granateplet og fjern kjernene (rull gjerne granateplet mot for eksempel kjøkkenbenken for å gjøre kjernene lettere å løsne).
  3. Rør sammen olivenolje, honning, sennep, salt og pepper til dressingen.
  4. Bland sammen grønnkål, granateplefrø, smuldret fetaost og grillet gresskar, avslutt med å dryppe litt av honningdressingen over det hele.