Bowl med Quinoa - & kikertmiks, avokado, grønnkål, syltede gulrøtter og rødbethummus

En bowl er tilnærmet den perfekte matrett – vakker å se på, sunn å spise og enkel å lage. Her med ferske grønnsaker, bønner, rødbethummus og vår gode quinoa.

 
  • Tilberedningstid
    20 minutter
  • Antall
    4 porsjoner

Ingredienser

Rødbethummus

  • 1 pk (380 g) GoGreen Borlottibønner
  • 1 sitron, saften
  • 1 hvitløksfedd
  • 1/2 ts spisskummen
  • 1 dl olivenolje
  • 2 ss tahini (sesampasta)
  • 2 kokte rødbeter
  • Salt

Slik tilbereder du oppskriften

  1. Begynn med hummusen. Skyll borlottibønnene under kalt vann i et dørslag og la de renne av seg. Legg alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin med kniver (eller stavmikser) og kjør til en slett masse. Smak til med salt.
  2. Kok quinoan som anvist på pakningen, kjøl ned.
  3. Skyll de svarte bønnene under kaldt vann i et dørslag og la de renne av seg. Legg alle ingrediensene i en lekker skål/bolle.