Bowl med Quinoa - & kikertmiks, avokado, grønnkål, syltede gulrøtter og rødbethummus
En bowl er tilnærmet den perfekte matrett – vakker å se på, sunn å spise og enkel å lage. Her med ferske grønnsaker, bønner, rødbethummus og vår gode quinoa.
-
Tilberedningstid20 minutter
-
Antall4 porsjoner
Ingredienser
- 4 dl GoGreen Quinoa
- 2 avokado, skivede
- 380 g (1 pk) GoGreen Svarte bønner
- 200 g grønnkål
- 100 g blandet salat
- GoGreen Solsikkekjerner
- Til servering: syltede gulrøtter
Rødbethummus
- 1 pk (380 g) GoGreen Borlottibønner
- 1 sitron, saften
- 1 hvitløksfedd
- 1/2 ts spisskummen
- 1 dl olivenolje
- 2 ss tahini (sesampasta)
- 2 kokte rødbeter
- Salt
Slik tilbereder du oppskriften
- Begynn med hummusen. Skyll borlottibønnene under kalt vann i et dørslag og la de renne av seg. Legg alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin med kniver (eller stavmikser) og kjør til en slett masse. Smak til med salt.
- Kok quinoan som anvist på pakningen, kjøl ned.
- Skyll de svarte bønnene under kaldt vann i et dørslag og la de renne av seg. Legg alle ingrediensene i en lekker skål/bolle.