Avokadosalat med flaskegresskar & quinoa

En god quinoasalat er aldri feil. Denne er med marokkanske smaker og serveres med herlig, ristet flaskegresskar.

 
  • Tilberedningstid
    30 minutter
  • Antall
    4 porsjoner

Ingredienser

  • 1 dl GoGreen Quinoa
  • 300 g flaskegresskar, skrelt og delt i terninger (kan også bruke vanlig gresskar)
  • 2 ss olivenolje  
  • 1 ss Ras el hanout-krydder
  • 100 g fetaost, i terninger
  • 1 ts sumakkrydder
  • 1 avokado, skrelt og delt i terninger
  • Ha i fersk koriander, ruccolasalat og granateple til servering

Slik tilbereder du oppskriften

  1. Kok quinoa som anvist på forpakningen, skyll i kaldt vann og la det renne av.
  2. Varm ovnen til 200 °C. 
  3. Krydre flaskegresskaret med 1 ss olivenolje og ras el hanout, salt og pepper. Spre utover på en ovnsplate og bak i ovnen i ca 15-20 minutter eller til den er myk. La det kjølne. 
  4. Miks fetaost, 1 ss olivenolje og halvparten av sumaken med en gaffel.
  5. Legg noen ruccolablad på en tallerken og en skje med quinoa oppå. Tilsett avokado, gresskar og fetaost og topp med fersk koriander og granateple.
  6. Server med en god olivenolje!

Produkter i oppskriften