Avokadosalat med flaskegresskar & quinoa
En god quinoasalat er aldri feil. Denne er med marokkanske smaker og serveres med herlig, ristet flaskegresskar.
-
Tilberedningstid30 minutter
-
Antall4 porsjoner
Ingredienser
- 1 dl GoGreen Quinoa
- 300 g flaskegresskar, skrelt og delt i terninger (kan også bruke vanlig gresskar)
- 2 ss olivenolje
- 1 ss Ras el hanout-krydder
- 100 g fetaost, i terninger
- 1 ts sumakkrydder
- 1 avokado, skrelt og delt i terninger
- Ha i fersk koriander, ruccolasalat og granateple til servering
Slik tilbereder du oppskriften
- Kok quinoa som anvist på forpakningen, skyll i kaldt vann og la det renne av.
- Varm ovnen til 200 °C.
- Krydre flaskegresskaret med 1 ss olivenolje og ras el hanout, salt og pepper. Spre utover på en ovnsplate og bak i ovnen i ca 15-20 minutter eller til den er myk. La det kjølne.
- Miks fetaost, 1 ss olivenolje og halvparten av sumaken med en gaffel.
- Legg noen ruccolablad på en tallerken og en skje med quinoa oppå. Tilsett avokado, gresskar og fetaost og topp med fersk koriander og granateple.
- Server med en god olivenolje!