Vegolasagne
Kremete, bønnete og utrolig god
-
Tilberedningstid45 minutter
-
Antall4 porsjoner
Ingredienser
Hvit saus
500 g Crème fraice
1 zucchini
Salt og pepper
Tomatsaus med bønner
2 pk (600 g) hakkede tomater
1 gul løk, hakket
Olivenolje til steking
2 ts tørket basilikum
1 pk (380 g) GoGreen Borlottibønner, skyll godt.
1 pk ferske lasagneplater
Slik tilbereder du oppskriften
- Hvit saus: Skjer zuccinien i grove biter. Kok sammen med crème freaichen i ca 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Tomatsaus: Fres løken i olje, tilsett tomatene og bønnene. La det koke i 5 minutter.
- Legg litt av tomatsausen i bunn av en en ovnsfast form.legg på lasagneplater og tomatsaus og hvit saus. Spar litt hvit saus til toppen. Strø gjerne på litt revet ost. Stek i ovnen i ca 20 minutter.