Vegetariske kjøttboller med mozzarella og tomatsaus
Med grønnkål og svarte bønner er det enkelt å lage et alternativ til de klassiske kjøttbollene. Her med litt mozzarella i, for en ekstra fyldig og god smak.
-
Tilberedningstid25 minutter
-
Antall4-6 porsjoner
Ingredienser
- 5 dl GoGreen Bulgur
- 350 g grønnkål
- 380 g (1 pk) GoGreen Svarte bønner
- 250 g mozzarella
- 4-5 ss maizena
- 300 g hakkede tomater
- 250 g cocktailtomater
- 1 krukke fersk basilikum
- Salt & pepper
Slik tilbereder du oppskriften
- Stek grønnkålen på middels varme i litt olje.
- Kjør de svarte bønnene i en mikser eller stavmikser med halvparten av grønnkålen til en glatt røre, tilsett maizena, salt & pepper.
- Bryt mozzarellan i biter og legg den i røren, bland godt sammen. Form til runde boller.
- Stek bollene og cocktailtomatene på middels varme i litt olje, ca 7 minutter. Hell over de hakkede tomatene og fersk basilikum. Smak til sausen med salt & pepper.
- Kok GoGreen bulgur som anvist på pakken og server til bønnebollene sammen med resten av grønnkålen.