Vegetariske kjøttboller med mozzarella og tomatsaus

Med grønnkål og svarte bønner er det enkelt å lage et alternativ til de klassiske kjøttbollene. Her med litt mozzarella i, for en ekstra fyldig og god smak. 

 
  • Tilberedningstid
    25 minutter
  • Antall
    4-6 porsjoner

Ingredienser

  • 5 dl GoGreen Bulgur
  • 350 g grønnkål
  • 380 g (1 pk) GoGreen Svarte bønner
  • 250 g mozzarella
  • 4-5 ss maizena
  • 300 g hakkede tomater
  • 250 g cocktailtomater
  • 1 krukke fersk basilikum
  • Salt & pepper

Slik tilbereder du oppskriften

  1. Stek grønnkålen på middels varme i litt olje.
  2. Kjør de svarte bønnene i en mikser eller stavmikser med halvparten av grønnkålen til en glatt røre, tilsett maizena, salt & pepper.
  3. Bryt mozzarellan i biter og legg den i røren, bland godt sammen. Form til runde boller.
  4. Stek bollene og cocktailtomatene på middels varme i litt olje, ca 7 minutter. Hell over de hakkede tomatene og fersk basilikum. Smak til sausen med salt & pepper.  
  5. Kok GoGreen bulgur som anvist på pakken og server til bønnebollene sammen med resten av grønnkålen.