Sjokoladebrekk
Sjokolade sammen med nøttesmaken fra solsikke- og gresskarkjerner utgjør en uslåelig kombinasjon. Server favoritten til ettermiddagskaffen!
-
Tilberedningstid10 minutter
-
Antall1 tallerken
Ingredienser
- 400 g god sjokolade, minst 70 % kakaoinnhold
- 1 dl GoGreen Linfrø
- 1 dl GoGreen Solsikkekjerner
- 1 dl GoGreen Gresskarkjerner
Slik tilbereder du oppskriften
- Bruk en form på 20 X 30 cm og ha bakepapir i bunnen.
- Smelt den mørke sjokoladen i vannbad.
- Bland linfrø, solsikkekjerner og gresskarkjerner i en skål så det blir en frømiks.
- Fordel ⅔ av frømiksen i den smeltede sjokoladen og rør om til en jevn røre.
- Hell røren på bakepapiret og strø til slutt over resten av frømiksen.
- La det stivne i kjøleskap.
- Bryt opp biter i ønsket størrelse ved servering.