Pasta med brokkoli, grønnkål og gresskarkjerner

Det er magisk at du kan lage pesto av nesten hvilken som helst grønnsak. Her brukes brokkoli som ikke bare bidrar med sødme og smak, pestoen får også en utrolig fin og grønn farge.

 
  • Tilberedningstid
    20 minutter
  • Antall
    4 porsjoner

Ingredienser

Slik tilbereder du oppskriften

  1. Kok pastaen som anvist på forpakningen, spar litt kokevann i en kopp. Bland deretter pastaen med olivenolje.
  2. Rist gresskarkjerner i en tørr panne til de er litt gyllen, spar litt til servering. Sett til siden.
  3. Hakk brokkoli grovt. Del hvitløken i mindre biter. 
  4. Bland brokkoli, grønnkål, olivenolje, hvitløk, basilikum og halvparten av gresskarkjernene og miks sammen i en blender. Blir blandingen for løs så tilsetter du mer gresskarkjerner. Blir den for fast så tilsetter du litt av pastavannet, og miks igjen. Smak til med salt og pepper og litt sitronsaft. 
  5. Bland pestoen med pastaen før servering og legg opp på et fint fat. Dekorer med basilikum og gresskarkjerner.

Produkter i oppskriften