Moroccan Couscous med kanel, gurkemeie & koriander

Å "pimpe" couscousen er en perfekt måte å tilsette smak til din marokkanske middag! I denne oppskriften har vi pøst på med alt det der gode som skiller en helt ok couscous, fra himmelsk couscous verdig en rykende hot Moroccan Tajine

  • Tilberedningstid
    10 minuter
  • Antall
    4 porsjoner

Ingredienser

  • 5 dl GoGreen Couscous fullkorn
  • 1 stk gul løk (hakket)
  • 2 stk hvitløksbåter (hakket)
  • 1 stk rød chili
  • 2 ss olivenolje
  • 1 dl gojibær
  • 1 ss korianderfrø
  • ½ stk brokkolibukett
  • 5 dl vann
  • 1 terning grønnsaksbuljong
  • 2 stk kanelstang
  • 1 ts gurkemeie
  • ½ stk sitron (presset)
  • 3-5 krm salt
  • 1 krm pepper
  • 1 ss koriander (hakket)
  • 3 ss GoGreen Gresskarkjerner

Slik tilbereder du oppskriften

  1. Fres løk, hvitløk og chili i olje i en stor stekepanne sammen med gojibær, korianderfrø og brokkoli.
  2. Ha ingrediensene i en kasserolle og ha i vann, smulet buljongterning, kanelstang og gurkemeie. Kok opp og la det koke et par minutter.
  3. Ha couscousen i kasserollen og bland godt. Sett på et lokk og la det stå noen minutter mens couscousen sveller.
  4. Smak til med sitron, salt og pepper. Toppes med gresskarkjerner og server!