Moroccan Couscous med kanel, gurkemeie & koriander
Å "pimpe" couscousen er en perfekt måte å tilsette smak til din marokkanske middag! I denne oppskriften har vi pøst på med alt det der gode som skiller en helt ok couscous, fra himmelsk couscous verdig en rykende hot Moroccan Tajine
-
Tilberedningstid10 minuter
-
Antall4 porsjoner
Ingredienser
- 5 dl GoGreen Couscous fullkorn
- 1 stk gul løk (hakket)
- 2 stk hvitløksbåter (hakket)
- 1 stk rød chili
- 2 ss olivenolje
- 1 dl gojibær
- 1 ss korianderfrø
- ½ stk brokkolibukett
- 5 dl vann
- 1 terning grønnsaksbuljong
- 2 stk kanelstang
- 1 ts gurkemeie
- ½ stk sitron (presset)
- 3-5 krm salt
- 1 krm pepper
- 1 ss koriander (hakket)
- 3 ss GoGreen Gresskarkjerner
Slik tilbereder du oppskriften
- Fres løk, hvitløk og chili i olje i en stor stekepanne sammen med gojibær, korianderfrø og brokkoli.
- Ha ingrediensene i en kasserolle og ha i vann, smulet buljongterning, kanelstang og gurkemeie. Kok opp og la det koke et par minutter.
- Ha couscousen i kasserollen og bland godt. Sett på et lokk og la det stå noen minutter mens couscousen sveller.
- Smak til med sitron, salt og pepper. Toppes med gresskarkjerner og server!