Kokosris

Kokosduftende jasminris med vårløk, basilikum og chili - det er de små detaljene som gjør forskjellen mellom et godt måltid og en middag du aldri vil glemme! Serveres til en Thai Curry, deilig!

 
  • Tilberedningstid
    15 minutter
  • Antall
    4 porsjoner

Ingredienser

  • 4 dl jasminris
  • 4 dl vann
  • 4 dl kokosmelk
  • 1 stk stor lime
  • 4 stk vårløk (hakket)
  • 1 potte fersk basilikum (finhakket)
  • 1 stk rød chili (uten kjerne og hakket)

Slik tilbereder du oppskriften

  1. Bland ris, kokosmelk og vann i en kasserolle med tykk bunn. Rasp limeskallet og ha det i kasserollen. La det koke opp og siden småkoke.
  2. La riset koke i 10 minutter eller til vesken har kokt inn. La riset kjølne noe og bland deretter med de øvrige ingrediensene. Server!