Kokosris
Kokosduftende jasminris med vårløk, basilikum og chili - det er de små detaljene som gjør forskjellen mellom et godt måltid og en middag du aldri vil glemme! Serveres til en Thai Curry, deilig!
-
Tilberedningstid15 minutter
-
Antall4 porsjoner
Ingredienser
- 4 dl jasminris
- 4 dl vann
- 4 dl kokosmelk
- 1 stk stor lime
- 4 stk vårløk (hakket)
- 1 potte fersk basilikum (finhakket)
- 1 stk rød chili (uten kjerne og hakket)
Slik tilbereder du oppskriften
- Bland ris, kokosmelk og vann i en kasserolle med tykk bunn. Rasp limeskallet og ha det i kasserollen. La det koke opp og siden småkoke.
- La riset koke i 10 minutter eller til vesken har kokt inn. La riset kjølne noe og bland deretter med de øvrige ingrediensene. Server!