Klassisk bønneburger med brioche-brød
Bønneburger har blitt en moderne klassiker. Du kan lage den på utallige måter, men her er vår favoritt!
-
Tilberedningstid20 minutter
-
Antall4-6 porsjoner
Ingredienser
- 2 pakker GoGreen økologiske Kidneybønner, skyll de godt
- 3 gulrøtter, skrelte og revet
- 2-3 hvitløksfedd
- 2 ts spisskummin
- 2 ss potetmel
- ½-1 dl sesamfrø
- Salt & pepper
- Olje til steking
- 4-6 st Brioche Hamburgerbrød
- Hamburgerdressing
- Tomat
- Salat
- Ost
- Ketchup
Slik tilbereder du oppskriften
- Fres gulrøtter, hvitløk og spisskummin i oljen i noen munutter.
- Kjør bønnene glatte i en kjøkkenmaskin eller stavmikser. Bland i gulrøttene og potetmelet. Salt og pepper etter smak.
- Form til 4-6 burgere og vend de i sesamfrøene. Stek i olje på middels varme i ca 4min på hver side. Server i hamburgerbrød med klassisk tilbehør.