Hjemmelaget pastasaus med hakkede tomater
En herlig tomatsaus med økologiske hakkede tomater, perfekt til pasta! Og du, vil du ha tomatsausen til pizza så er det bare å erstatte basilikumen med oregano.
-
Tilberedningstid35 minutter
-
Antall1 sats tomatsaus
Ingredienser
- 1 tetra (300 g) hakkede tomater
- 2 ss olivenolje
- 1 hvitløksbåt, skrelt og delt
- 1 ss honning
- Salt & pepper
- ½ dl fersk basilikum, hakket
- Parmesan til servering
Slik tilbereder du oppskriften
- Varm olivenoljen i en kasserolle på middels varme.
- Fres hvitløken i oljen uten at den får farge.
- Tilsett hakkede tomater og honning og smak til med salt og pepper. La det putre på svak varme uten lokk i 20-30 minutter.
- Ta hvitløken opp fra kasserollen og ha basilikum i.
- Serveres til nykokt pasta, gjerne med parmesan.