Hjemmelaget pastasaus med hakkede tomater

En herlig tomatsaus med økologiske hakkede tomater, perfekt til pasta! Og du, vil du ha tomatsausen til pizza så er det bare å erstatte basilikumen med oregano.

 
  • Tilberedningstid
    35 minutter
  • Antall
    1 sats tomatsaus

Ingredienser

  • 1 tetra (300 g) hakkede tomater
  • 2 ss olivenolje
  • 1 hvitløksbåt, skrelt og delt
  • 1 ss honning
  • Salt & pepper
  • ½ dl fersk basilikum, hakket
  • Parmesan til servering

Slik tilbereder du oppskriften

  1. Varm olivenoljen i en kasserolle på middels varme.
  2. Fres hvitløken i oljen uten at den får farge. 
  3. Tilsett hakkede tomater og honning og smak til med salt og pepper. La det putre på svak varme uten lokk i 20-30 minutter.  
  4. Ta hvitløken opp fra kasserollen og ha basilikum i. 
  5. Serveres til nykokt pasta, gjerne med parmesan.