Glutenfritt knekkebrød med lett smak av kanel
Kjempe gode frøknekkebrød med en lett smak av kanel. Disse er gode både til frokost eller som snacks.
-
Tilberedningstid1 time, 30 min.
-
Antall12 knekkebrød
Ingredienser
- ½ dl GoGreen knuste Linfrø
- ½ dl GoGreen sesamfrø uten skall
- ½ dl GoGreen solsikkekjerner
- ½ dl GoGreen gresskarkjerner
- 2 tsk Ljust psyllium
- 1 ½ dl havregryn
- 1–2 krm salt
- 1 ts kanel
- ½ dl rapsolje
- 2 dl vann, kokende
Garnityr
- Havsalt, eller mer kjerner og frø
Slik tilbereder du oppskriften
- Sett ovnen på 160 grader. Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle.
- Tilsett olje og det kokende vannet. Rør om til deigen blir smidig og geléaktig.
- Kjevle ut deigen mellom to lag med bakepapir, til en tynn deig som dekker hele bakepapiret. Ta bort det øverste laget med bakepapir forsikrig og strø over litt havsalt (eller frø/kjerner). Legg det på en stekeplate.
- Stek midt i ovnen i ca. 60 – 70 min. La det avkjøles på benken før du deler og serverer knekkebrødet i biter.