Chocolate dough bean brownie
Herlig brownies! De svarte bønnene og sjokoladen passer perfekt sammen.
-
Tilberedningstid35 minutter
-
Antall1 plate brownies, ca 12 biter
Ingredienser
- 6 dl GoGreen Svarte Bønner (ferdig kokte)
- 2 egg
- ½ dl rapsolje
- 100 g mørk sjokolade, 70% kakao
- ¾ dl kakao
- 1 dl maismel
- 2 krm salt
- 1 ts vaniljsukker
- 1 dl råsukker
- 1 ts bakepulver
Slik tilbereder du oppskriften
- Sett ovnen på 200 grader.
- Grovhakk sjokoladen.
- Visp egg og sukker til det blir luftig.
- Skyll de svarte bønnene og la de renne av, deretter mikses de i en blender eller mosers godt. Tilsett bønner og olje i eggeblandingen.
- Bland alle de tørre ingrediensene for seg og vend de deretter i eggeblandingen.
- Ha røren i en ovnsform dekket med bakepapir.
- Stek i ovnen ca 20-25 min. Brownien er klar når røren akkurat har stivnet.
- Ta ut av ovnen og avkjøl den med en gang. Del den i porsjonsbiter.