Chocolate chip cookie dough truffles

Disse herlige og lekre bitene er helt vegetariske og naturlig fri for gluten, og får en ekstra proteinkick av borlottibønner

 

Ingredienser

  • 2 dl GoGreen Borlottibønner
  • 2 ss kokosolje 
  • 1 ss mandedrikk
  • 3 ss honning 
  • 1-2 ts vaniljeekstrakt 
  • 3 ss kokossukker (eventuelt vanlig sukker)
  • 1 krm salt
  • 2 dl havremel
  • 2 dl mandelmel
  • 100 g mørk sjokolade, minst 70% kakao 
  • 50 g hakkede peanøtter

Slik tilbereder du oppskriften

  1. Smelt kokosoljen. Miks alle ingrediensene utenom sjokoladen og peanøttene i en foodprosessor til det blir en fast deig.  
  2. Hakk sjokoladen og bland halvparten i røren. Pass på at sjokoladen fordeles ordentlig. 
  3. Rull til trøfler i valgfri størrelse. Smelt resten av sjokoladen over vannbad/i mikro.  
  4. Dypp trøflene i sjokoladen og sett dem på en plate med bakepapir. Strø over med hakkede peanøtter. La det kjølne, oppevares i kjøleskap

Produkter i oppskriften