Chocolate chip cookie dough truffles
Disse herlige og lekre bitene er helt vegetariske og naturlig fri for gluten, og får en ekstra proteinkick av borlottibønner
Ingredienser
- 2 dl GoGreen Borlottibønner
- 2 ss kokosolje
- 1 ss mandedrikk
- 3 ss honning
- 1-2 ts vaniljeekstrakt
- 3 ss kokossukker (eventuelt vanlig sukker)
- 1 krm salt
- 2 dl havremel
- 2 dl mandelmel
- 100 g mørk sjokolade, minst 70% kakao
- 50 g hakkede peanøtter
Slik tilbereder du oppskriften
- Smelt kokosoljen. Miks alle ingrediensene utenom sjokoladen og peanøttene i en foodprosessor til det blir en fast deig.
- Hakk sjokoladen og bland halvparten i røren. Pass på at sjokoladen fordeles ordentlig.
- Rull til trøfler i valgfri størrelse. Smelt resten av sjokoladen over vannbad/i mikro.
- Dypp trøflene i sjokoladen og sett dem på en plate med bakepapir. Strø over med hakkede peanøtter. La det kjølne, oppevares i kjøleskap