Glutenfri penne med ovnsbakt søtpotet, grønnkål & balsamico

En smaksrik og fargeglad pasta som får sine fargeklatter fra den ovnsbakte søtpoteten og grønnkålen. Vår Ancient Grains Penne er både glutenfri og smaker fantastisk godt!

 
  • Tilberedningstid
    30 minutter

Ingredienser

Slik tilbereder du oppskriften

  1. Kok pasta som anvist på forpakningen, hell av kokevannet, men spar ca 1 dl av vannet.
  2. Skrell og del søtpoteten i biter og rist de i ovnen med olivenolje i ca 15 minutter på 185°C, til de har blitt myk.
  3. Sauter sjalottløk, salvie og hvitløk i en stekepanne. Tilsett grønnkål og kikerter. Ha i søtpoteter, gresskarkjerner, salt og pepper.
  4. Tilsett sitronsaft og balsamico, vend i den kokte pastaen (ha i litt av pastavannet hvis det trengs.) Toppes med persille og revet ost. Velbekomme!