Sprø Knekkebrød

Linfrø, solsikkekjerner, gresskarkjerner og sesamfrø – alle trives de utmerket i sprøe og gode knekkebrød. Vi vil gjerne så et frø for å bake med frø og kjerner, det er både godt og sunt!

Ingredienser (2 plater)

Sånn lager du oppskriften (1t og 40 min)

1. Legg havregryn i en kasserolle og hell på vann sånn at grynene så vidt dekkes, småkok i 1 minutt. 

2. Bland havregryn med de øvrige ingrediensene og la det hvile i ca. 30 minutter. 

3. Sett ovnen på 180 grader, varmluft. 

4. Fordel røren på 2 plater med bakepapir.

5. Strø over med frømiks og flaksalt. 

6. Sett inn begge platene i ovnen, en i øvre og en i nedre del av ovnen og stek i 20 minutter.  

7. Bytt deretter plass på platene og stek i ytterligere 20 minutter.  

8. Åpne ovnsdøren på gløtt og stek i ytterligere 20 minutter. 

9. La knekkebrødene kjølne på rist.

Andre spennende oppskrifter

Hva synes du?