Glutenfri fusilli med avokadopesto, koriander & posjerte egg
En herlig glutenfri pastarett med vår Ancient Grains Fusilli. Lag en pesto av avocado og coriander, det går raskt og er godt!
-
Tilberedningstid20 minutter
-
Antall4 porsjoner
Ingredienser
- 270 g (8 dl) GoGreen Ancient Grains Fusilli
- 2 avokado
- 2 hvitløksbåter
- 1 potte koriander
- 1 potte persille
- 1 ss juice av lime
- 1 eske (250 g) cocktailtomater
- 1 dl valnøtter
- 4 egg
- 1 ss eddik
- 1 ts salt
- 2 ss olivenolje
Slik tilbereder du oppskriften
- Kok pasta som anvist på forpakningen.
- Miks avokado, hvitløk, koriander, persille, limejuice og olivenolje til en jevn røre.
- Rist valnøtter i en panne og tilsett delte cocktailtomater.
- Porsjer egg: Kok opp 1 l vann med en klype salt og 1 ss eddik. Knekk et egg i en kopp og ha egget forsiktig i vannet. Kok i 3-4 minutter for en kremet eggegule. Bruk en sleiv med hull når du tar opp egget.
- Bland pastaen med avokadomiksen.
- Server med porsjerte egg, pepper og hakket koriander.