Melkefri blåbær-kiwiyoghurt med frø
En herlig hjemmelaget yoghurt med frø, blåbær og fersk kiwi med en fin smak av vanilje.
-
Tilberedningstid10 minutter
-
Antall1-2 porsjoner
Ingredienser
- Yoghurt:
- 1 dl GoGreen Økologiske Hampfrø (bløtlegg gjerne over natten, og minst i 4 timer)
- 0,2 dl GoGreen Sesamfrø uten skall (bløtlegg gjerne over natten, og minst i 4 timer)
- 2 dl tinte blåbær
- 1 kiwi
- Ca 5 ss kokosdrikk
- (1-2 ts flytende honning)
- En klype ekte vanilje
Dekorasjon:
- 1 kiwi
Slik tilbereder du oppskriften
- Skyll de bløtlagte frøene nøye og la de renne av ordentlig.
- Skrell kiwien og ha alle ingrediensene i en blender. Miks på maks hastighet til konsistensen er silkemyk og lett å spise med skje. Smak til med litt honning etter behov.
- Skrell kiwi nummer to, skjær den i skiver og dekorer yoghurtskålen med den. Hell yoghurten i de fine skålene.
- Ferdig! Nå kan du enten nyte yoghurten med en gang eller sette den i kjøleskapet en stund for å få en enda bedre smak.