Vegetariske kjøttboller med mozzarella, Bulgur-& linsemiks og tomatsaus

Med grønnkål og svarte bønner er det enkelt å lage et alternativ til de klassiske kjøttbollene. Her med litt mozzarella i, for en ekstra fyldig og god smak. Server med vår Bulgur-&linsemiks, klar på et kvarter!

Ingredienser (4 porsjoner)

Sånn lager du oppskriften (25 min)

1. Stek grønnkålen på middels varme i litt olje.

2. Kjør de svarte bønnene i en mikser eller stavmikser med halvparten av grønnkålen til en glatt røre, tilsett maizena, salt & pepper.

3. Bryt mozzarellan i biter og legg den i røren, bland godt sammen. Form til runde boller.

4. Stek bollene og cocktailtomatene på middels varme i litt olje, ca 7 minutter. Hell over de hakkede tomatene og fersk basilikum. Smak til sausen med salt & pepper.  

5. Kok GoGreen Bulgur-& linsemiks som anvist på pakken og server til bønnebollene sammen med resten av grønnkålen.

Andre spennende oppskrifter

Hva synes du?