Vegetarisk Bolognese

Lag en herlig vegetarisk Pasta Bølognese med linser og som får en rund og fin smak av frø.

Ingredienser (4 porsjoner)

  • 1 gul løk, finhakket
  • 2 selleristilker, finhakket
  • 1 gulrot, finhakket
  • 2 hvitløksbåter, finhakket
  • Olivenolje til steking
  • ½ pose GoGreen Salatmiks
  • 1 pk (285 g) GoGreen Røde Linser (ferdigkokte)
  • 2 dl hvit vin
  • 1 pakke hela tomater uten skall, del disse i biter
  • ½ ts oregano
  • 1 ts sukker
  • Salt og pepper

Sånn lager du oppskriften (40 minutter)

1. Fres løk, gulrot, selleri og hvitløk i olivenolje på middels varme til løken har blitt blank. Ha i vin og kok opp.

2. Miks salatmiksen i en blender til den blir finkornet. Tilsett de knuste frøene, linser, tomat, oregano og sukker og kok opp. Skru ned varmen og la sausen småkoke i 25 minutter under lokk.

3. Smak til med salt og pepper. Server til pasta eller som en base i lasagne.

 

Andre spennende oppskrifter

Hva synes du?