Stekt kylling med rotgrønnsaker

Klassisk kyllingrett med rotgrønnsaker, laget i ovnen.

Ingredienser (4 porsjoner)

2 st gulrøtter
2 st pastinakk
1 gul løk
4 msk olivenolje
4 msk kyllingfond
600 g kyllinglårfilet
1 pakke små tomater
1 pakke GoGreen Økologiske Kidneybønner
4 msk GoGreen Solsikkekjerner
150 g fetaost i terninger
pepper, salt, valgfrie hakkede urter, 1 presset sitron

Sånn lager du oppskriften (35 min)

1. Skrell og del gulrøtter, pastinakk og løk i like store biter.
2. Bland olivenolje og kyllingfond i en skål. Tillsett kylling, løk og rotgrønnsaker, bland alt godt sammen. 
3. Legg opp kyllingen, løken og rotgrønnsakene på bakepapir i en langpanne. Rist i ovnene ca 30-40 minutter. Ha over tomater, kidneybønner, solsikkekjerner og fetaost i terninger de siste 5 minuttene i ovnen. Krydre med salt, pepper og valgfrie urter samt litt presset sitron. Server gjerne med en kald saus, for eksempel yoghurt og litt brød. 

Andre spennende oppskrifter

Hva synes du?