Klassisk bønneburger med brioche-brød

Bønneburger har blitt en moderne klassiker. Du kan lage den på utallige måter, men her er vår favoritt!

 
  • Tilberedningstid
    20 minutter
  • Antall
    4-6 porsjoner

Ingredienser

  • 2 pakker GoGreen økologiske Kidneybønner, skyll de godt
  • 3 gulrøtter, skrelte og revet
  • 2-3 hvitløksfedd

  • 2 ts spisskummin
  • 2 ss potetmel
  • ½-1 dl sesamfrø
  • Salt & pepper
  • Olje til steking
  • 4-6 st Brioche Hamburgerbrød

  • Hamburgerdressing
  • Tomat
  • Salat
  • Ost
  • Ketchup

Slik tilbereder du oppskriften

  1. Fres gulrøtter, hvitløk og spisskummin i oljen i noen munutter.
  2. Kjør bønnene glatte i en kjøkkenmaskin eller stavmikser. Bland i gulrøttene og potetmelet. Salt og pepper etter smak.
  3. Form til 4-6 burgere og vend de i sesamfrøene. Stek i olje på middels varme i ca 4min på hver side. Server i hamburgerbrød med klassisk tilbehør.

Produkter i oppskriften