Halloumisalat med bulgur

Herlig salat for alle halloumielskere. Utmerket som buffetrett eller som en rett alene en solrik sommerdag.

Ingredienser (4 porsjoner)

2 dl GoGreen Bulgur
1 terning grønnsaksbuljong 
3 msk eddik
11 soltørkede tomater i olje, samt 3 msk av laken
1 dl bladpersille
1 pakke GoGreen Økologisk Bønnemix
4 msk olje
1 pose fersk spinat 
1 dl svarte oliven
1 potte basilikum 
1 presset hvitløksbåt 
salt, pepper
2 pakke halloumi

Sånn lager du oppskriften (15 min)

1. Kok buljong sammen med buljongterning og eddik som anvist på forpakningen. Skjær tomatene i små biter og hakk bladpersillen. Skjær basilikum i mindre biter.  
2. La bulguren kjølne og tilsett bønnemixen. Bland i resten av ingrediensene i en stor skål. Smak til med salt og vineddik.  
3. Stek halloumin i noen dråper olivenolje og server sammen med salaten.

Andre spennende oppskrifter

Hva synes du?