Bønneburgere med rød chili og hvite bønner

Vi elsker vegetariske burgere, og med ferdigkokte bønner er den rask og enkel å lage. Serveres med dine favorittgrønnsaker, en chilimajones eller en annen god dressing.

 
  • Tilberedningstid
    40 minutter
  • Antall
    4-6 porsjoner

Ingredienser

  • 2pk (760 g) GoGreen hvite bønner, skyll godt.
  • 4 ss potetmel
  • 1 fersk chili, hakket
  • Olje til grilling/steking
  • Salt og pepper

Chilimajones

  • 1 ½ dl majones
  • Srirachasaus etter smak

Tilbehør

  • 4–6 hamburgerbrød
  • 4 avokadoer
  • Salat
  • 1 rød løk, skivet

Slik tilbereder du oppskriften

  1. Miks bønnene med stavmikser og bland i finhakket chili, potetmel, salt og pepper. Form til 4-6 burgere (alt ettersom hvor store du vil ha de) og legg de i fryseren i ca 30 min, da holder de seg bedre sammen ved grilling/steking.
  2. Pensle burgerne med olje og grill de i ca 3-4 min på hver side.
  3. Bland sammen chilimajonesen. Skjer avokadoen i skiver. Server burgerne i hamburgerbrød med avokado, løk, salat og chilimajones.