Ancient Grains Penne med ovnsbakt søtpotet, grønnkål & balsamico

En smaksrik og fargeglad pasta som får sine fargeklatter fra den ovnsbakte søtpoteten og grønnkålen. Vår Ancient Grains Penne er både glutenfri og smaker fantastisk godt!

Ingredienser (4 porsjoner)

Sånn lager du oppskriften (30 minutter)

1. Kok pasta som anvist på forpakningen, hell av kokevannet, men spar ca 1 dl av vannet.

2. Skrell og del søtpoteten i biter og rist de i ovnen med olivenolje i ca 15 minutter på 185°C, til de har blitt myk.

3. Sauter sjalottløk, salvie og hvitløk i en stekepanne. Tilsett grønnkål og kikerter. Ha i søtpoteter, gresskarkjerner, salt og pepper.

4. Tilsett sitronsaft og balsamico, vend i den kokte pastaen (ha i litt av pastavannet hvis det trengs.) Toppes med persille og revet ost. Velbekomme! 

Andre spennende oppskrifter

Hva synes du?