Ancient Grains Fusilli med avokadopesto, koriander & posjerte egg

En herlig glutenfri pastarett med vår Ancient Grains Fusilli. Lag en pesto av avocado og coriander, det går raskt og er godt!

Ingredienser (4 porsjoner)

  • 270 g (8 dl) GoGreen Ancient Grains Fusilli
  • 
2 avokado
  • 2 hvitløksbåter
  • 
1 potte koriander
  • 
1 potte persille
  • 
1 ss juice av lime
  • 1 eske (250 g) cocktailtomater
  • 
1 dl valnøtter
  • 
4 egg
  • 1 ss eddik
  • 1 ts salt

  • 2 ss olivenolje

Sånn lager du oppskriften (20 minutter)

1. Kok pasta som anvist på forpakningen.

2. Miks avokado, hvitløk, koriander, persille, limejuice og olivenolje til en jevn røre. 

3. Rist valnøtter i en panne og tilsett delte cocktailtomater.

4. Porsjer egg: Kok opp 1 l vann med en klype salt og 1 ss eddik. Knekk et egg i en kopp og ha egget forsiktig i vannet. Kok i 3-4 minutter for en kremet eggegule. Bruk en sleiv med hull når du tar opp egget.

5. Bland pastaen med avokadomiksen.

6. Server med porsjerte egg, pepper og hakket koriander. 

Andre spennende oppskrifter

Hva synes du?