Om oss

Vi på GoGreen vil at grønn mat skal være like god å spise som den er gøy og enkel å lage. 

Vårt mål har siden starten vært å revolusjonere grønn matlaging. For oss handler ikke grønn mat om at alt skal være vegetarisk, men vi vil gjøre det enklere, morsommere og bedre å spise grønnere mat. Vi vil at alle skal vite hvor godt og enkelt det er å bruke våre frø, bønner, linser og grønnsaker i den daglige matlagingen.

Det første steget mot en grønnere hverdag kan være å begynne i det små. Du kan bytte ut eller legge til noen av våre produkter i maten du allerede liker og begynne der. Prøv å blande i linser eller bønner i din favoritt pasta saus og gjør den samtidig bedre, sunnere og drøyere. Bland gresskarkjerner, bulgur og bønner i salaten, eller hvorfor ikke strø linfrø og solsikkekjerner på frokostgrøten? Når du vel har kommet i gang, så hjelper vi deg gjerne videre til duftende linsegryter og hjemmelaget hummus.

Vi på GoGreen søker det beste fra verdens kjøkken samtidig som vi tar ansvar for miljøet. Vi var først med å lansere bønner, erter og linser på tetra forpakninger, et mer miljøvennlig alternativ til den gamle hermetikkboksen. Den senere tid så har vi utvidet sortimentet vårt med økologiske erter, mais og hakkede tomater. Bedre for deg og for vårt miljø.

GoGreen er en del av Lantmännen som står for ansvarsfullt produsert mat. Mat som vi anstrenger oss for å ta frem på et holdbar måte, fra jord til bord. Les mer om bra mat på www.lantmannen.no