Økologiske grønnsaker i smart forpakning av papp

Det er på tide å ta farvel til hermetikkboksen - GoGreen lanserer økologiske grønnsaker i en smart forpakning av papp. 

Nå vil GoGreen gjøre hverdagsmaten enda enklere og grønnere. Med GoGreens økologiske grønnsaker er det enklere å lage til et godt, grønt og sunt måltid som passer hele familien. Med den smarte forpakningen av papp er produktene et bra valg både for miljøet og for helsen. GoGreen oppfordrer til å bytte ut hermetikkboksen  - en gang for alle. 

Nå lanserer GoGreen økologiske grønnsaker, i miljø- og helseriktige forpakninger av papp, en forpakningene som også er mulig å lukke igjen. Den er perfekt å ha i kjøkkenskapet for den som ønsker en grønnere hverdagsmat. Med GoGreen gourmetmais, grønne erter og hakkede tomater  er det enkelt å lage et godt, grønt og sunt måltid som passer hele familien. 

- Vi vil inspirere og hjelpe mennesker til å tenke og spise litt grønnere. Med våre nye økologiske grønnsaker i kjøkkenskapet har man alltid gode grønnsaker hjemme til et travelt hverdagsmåltid.  

Mais som den skal smake

Johan Jureskog, eier av restaurant AG og Rolfs Kök, byr her på en oppskrift som varmer. En lekker maissuppe som lyser opp en hvilken som helst hverdag. Jureskogs maissuppe har en perfekt smakbalanse mellom søt gourmetmais og salt parmesanost - og lages på en to tre. Se vedlagt oppskrift.

GoGreens sortiment med økologiske grønnsaker finnes i dagligvarehandelen og består av følgende produkter: Gourmet mais, Grønne erter og Hakkede tomater.