Tilberedning:

GoGreen Linfrø er gode og sunne å blande i musli, grøt og brød. På grunn av fiberenes vannlagrings egenskaper blir brødet ekstra saftig. Linfrø inneholder et stoff som kalles linamarin som brytes ned i kroppen til hydrogencyanid (blåsyre). På grunn av dette skal man ikke spise for mye linfrø, da det kan føre til en forgiftning. Men i moderate doser har disse frøene en positiv påvirkning på mage og tarm. Et daglig inntak på 1-2 spiseskjeer ansees å være en bra og rimelig mengde.

Ingredienser

Hele linfrø (svenske).

 

Næringsverdi per 100 g:

Energi 2100 kJ/500 kcal
Fett 42 g
hvorav mettet fett 3,7 g
Karbohydrat 1,6 g
hvorav sukkerarter 1,6 g
Fiber 27 g
Protein 18 g
Salt 0,08 g
Jern 8,2 mg (59%*)
*av DRI (Daglig Referanseinntak)

Her kan du kjøpe våre produkter