Tilberedning:

GoGreen knuste Linfrø er god å blande i grøt og brød, som da blir ekstra saftige takket være fiberenes spesielle vannholdige egenskap. Ønsker du linfrø på yoghurt eller musli så bruk heller hele linfrø. Dette fordi linfrøet inneholder et stoff som kalles linamarin som kan brytes ned i kroppen til hydrogencyanid (blåsyre). Ved oppvarming ødelegges enzymet som igjen fører til at hydrogencyanid ikke dannes. 

Ingredienser

Næringsverdi per 100 g:

Energi 2100 kJ/500 kcal
Fett 42 g
hvorav mettet fett 3,7 g
Karbohydrat 1,6 g
hvorav sukkerarter 1,6 g
Fiber 27 g
Protein 18 g
Salt 0,1 g
Kalium 813 mg (41%*)
Kalcium 255 mg (32%*)
Magnesium 392 mg (105%*)
Jern 5,7 mg (41%*)
*av DRI (Daglig Referanseinntak)

Her kan du kjøpe våre produkter