Glutenfri fusilli med avokadopesto, koriander & posjerte egg

En herlig glutenfri pastarett med vår Ancient Grains Fusilli. Lag en pesto av avocado og coriander, det går raskt og er godt!

 
  • Tilberedningstid
    20 minutter
  • Antall
    4 porsjoner

Ingredienser

  • 270 g (8 dl) GoGreen Ancient Grains Fusilli
  • 
2 avokado
  • 2 hvitløksbåter
  • 
1 potte koriander
  • 
1 potte persille
  • 
1 ss juice av lime
  • 1 eske (250 g) cocktailtomater
  • 
1 dl valnøtter
  • 
4 egg
  • 1 ss eddik
  • 1 ts salt

  • 2 ss olivenolje

Slik tilbereder du oppskriften

  1. Kok pasta som anvist på forpakningen.
  2. Miks avokado, hvitløk, koriander, persille, limejuice og olivenolje til en jevn røre. 
  3. Rist valnøtter i en panne og tilsett delte cocktailtomater.
  4. Porsjer egg: Kok opp 1 l vann med en klype salt og 1 ss eddik. Knekk et egg i en kopp og ha egget forsiktig i vannet. Kok i 3-4 minutter for en kremet eggegule. Bruk en sleiv med hull når du tar opp egget.
  5. Bland pastaen med avokadomiksen.
  6. Server med porsjerte egg, pepper og hakket koriander.