Sprø Knekkebrød

Linfrø, solsikkekjerner, gresskarkjerner og sesamfrø – alle trives de utmerket i sprøe og gode knekkebrød. Vi vil gjerne så et frø for å bake med frø og kjerner, det er både godt og sunt!

 
  • Tilberedningstid
    1 time & 40 min
  • Antall
    2 plater

Ingredienser

Slik tilbereder du oppskriften

  1. Legg havregryn i en kasserolle og hell på vann sånn at grynene så vidt dekkes, småkok i 1 minutt. 
  2. Bland havregryn med de øvrige ingrediensene og la det hvile i ca. 30 minutter. 
  3. Sett ovnen på 180 grader, varmluft. 
  4. Fordel røren på 2 plater med bakepapir.
  5. Strø over med frømiks og flaksalt. 
  6. Sett inn begge platene i ovnen, en i øvre og en i nedre del av ovnen og stek i 20 minutter.  
  7. Bytt deretter plass på platene og stek i ytterligere 20 minutter.  
  8. Åpne ovnsdøren på gløtt og stek i ytterligere 20 minutter. 
  9. La knekkebrødene kjølne på rist.